Innovation Lab

Innovation Lab er et innovasjonhus som hjelper organisasjoner med å tenke og skape nye produkter og tjenester i en verden i konstant forandring.

Engineer.it

Engineer.it er en markedsplass for ingeniørtjenester som kobler arbeidsgivere med arbeidstakere med riktig kompetanse uavhengig hvor i verden den befinner seg.

Raadet by Spies

Raadet by Spies tilbyr rådgivende tjenester innen, strategiarbeid, kommunikasjon, drift og verdibasert ledelse. Raadet arranger også konferanser, kurs og foredrag.

Norcable

Norcable er en gjenåpning av den 45 år gamle kabelfabrikken som Nexans valgte å flytte fra Karmøy. Selskapet skal i fra neste år av produsere over 1000 tonn aluminiumskabler med aluminium laget av 100% ren energi.

Norske Soltak

Norske Soltak jobber med salg, montering og installasjon av løsninger for solenergi til offentlige og private aktører.

Sonya

Sonya er en samling av produktivitetsapper laget spesifikt for bedrifter. Med Sonya kan man føre reiseregninger, fylle ut HMS-rapporter og registrere timer – kun ved hjelp av smarttelefonen sin

Glimt Interiørarkitekter
GLIMT Interiørarkitekter designer og innreder attraktive interiør i næringseiendommer, kontorbygg og for private bedrifter. *GLIMT tilbyr 3D tegning, konseptutvikling og rådgivning innen møbleringsplan, akustikk, belysning, material og fargevalg
Christoffer Steinsvåg Foto & Media

Christoffer Steinsvåg Foto & Media tilbyr dronetjenester. Med dronen leveres raskt og sikkert data som brukes til landmåling, volumberegninger, arealberegninger, terrengkartlegging, 3D modeller og høydekart. Dette er gode verktøy for både visualisering, planlegging, oppfølging og dokumentasjon av mange typer prosjekter.

Performers.com

Performers.com er en digital tjeneste for å forenkle kjøpsprosesser for eventer, venues og artister.  Vi tilbyr en plattform for effektivt å kjøpe og selge passende underholdning til arrangement og scene.

Promoted by Braak

En produsent og formidler av konserter og festivaler. I tillegg er vi promotør for små og store artister, fra inn- og utland.

Swimtag

Swimtag er utviklet for å motivere og stimulere til at flere mennesker velger å bruke svømming som trening og aktivitetsform. Samtidig bidrar det til å gjøre det morsommere og mer motiverende for de som allerede svømmer. Dette gjøres gjennom ulike funksjoner i systemet hvor utfordringer på kart , treningsprogrammer, statistikker og konkurranser med premier gir brukerne mange muligheter. At hver bruker automatisk også blir en ambassadør for sin lokale svømmehall gjennom sosiale medier er også en spennende funksjon.  På bakgrunn av dette har vi nå over 60.000 aktive brukere.

Jungle Sports

Jungle Sports leverer markedets høyeste kvalitet og funksjonalitet av slyngtreningsprodukter. Jungle Sports produserer og leverer sine egne unike designede produkter gjennom distributører og egne salgskanaler world wide. Jungle Sports har også 3 egne Studioes/Klinikker som leverer Jungle Sports konseptet i kombinasjon med fysioterapitjenester. Våre 3 sentre/klinikker finner man i Danmark hvor vi nå er i gang med å bygge vår merkevare gjennom Jungle Sports Studios, med en målsetning om å åpne flere sentre i både Danmark og senere norden/Europa.

CityCare

CityCare er en markedsplass som lar deg finne den best kvalifiserte omsorgsarbeideren i nabolaget. Vi tilbyr pleie, personlig assistanse og sosialt samvær. Målet vårt er å la brukeren selv bestemme hva de trenger hjelp til, hvem de ønsker hjelp fra og når de trenger hjelp.

Grønnere Fremtid

Grønnere Fremtid jobber med å finne økologiske levedyktige løsninger for det fremtidlige jordbruk.

Viiben

Moderne møbler til barn. – Med estetikk og kvalitet i fokus vil Viiben produsere og levere møbler til barn, som foreldre og besteforeldre også kan verdsette.

Shopping Magazine International

Gjennom merkevaren SMAGZ etablerer vi et nettsamfunn hvor bloggere, leverandører og butikker samhandler for å gi kunden de beste handlerådene. Samtidig vil vi etablere handelsmagasiner i de største handelsparkene. Raglamyrmagasinet ble lansert 8.juni.2017 som piloten for denne delen av vår satsning. Til høsten etableres det 30-50 nye handelspark magasiner. Videre ser vi mot AR (augment reality) Shopping.

Vår visjon – Verdens beste handleguide.

Fjord Well

Innsamling av ferskvann – Bekjempelse av lakselus og AGD.

 

Blomeriet

Blomster til deg selv eller noen du er glad – levert på døren ?

Decisions

Decisions hjelper ledere til å nå målene gjennom bedre planlegging og styring av møter, strukturerte beslutningsprosesser og effektiv oppfølging av beslutninger og aksjonspunkter.

Inore

INORE bistår mennesker i endring, og våre kunder kommer fra både offentlig og privat sektor.
Vårt nettverk av mentorer tilbyr tjenester innen veiledning, kommunikasjon og strategi. 

ChallengeMe

ChallengeMe utvikler en applikasjon for ranking, booking og admin av tennisklubber i Skandinavia.

Sørensen Regnskap & Rådgivning

Sørensen Regnskap og Rådgiving er et regnskapsbyrå som tilbyr ordinære regnskapstjenester, men også kompis hjelp om du selv ønsker å bokføre men trenger hjelp til en moms periode eller andre oppgaver som skal kontrolleres eller avsluttes. Jeg tilbyr også årsavslutning offentlig regnskap, samt selvangivelse og næringsoppgave

White Productions

White Productions er totalleverandør på utleie av lyd, lys, scene og AV til konferanser, firmaeventer, konserter og festivaler. Vi leverer også lyd- og lys-systemer for installasjon i kulturhus, spisesteder og kirker

White Mountain Productions

White Mountain Productions as lager levende og still bilder for bedrifter og privatpersoner. Reklame, bryllup, markedsføring, tv-serier, film etc.

Educatia

Educatia AS leverer nettbasert programvare for kartlegging og utvikling av kompetanse i bedrifter, blant annet via en komplett egenutviklet læringsplattform (LMS) med integrert forfatterverktøy for nettkurs og e-læring, samt verktøy for kunnskapstesting, spørre-undersøkelser, CV-database, kompetansekartlegging med gap-analyse, og oppfølging av medarbeidersamtaler.

Hagen Solutions

Hagen Solutions leverer profesjonelle og rimelige nettsider og nettbutikker som ser like flotte ut på PC, Nettbrett og Mobil. I tillegg til dette hjelper vi deg gjerne med design av logo, visittkort og lignende grafiske tjenester.